Top latest Five نیلینگ Urban news

گودهایی وجود دارند که با روش نیلینگ پایدارسازی شده و بیش از ۱۰ سال است که رها شده‌اند و هنوز پابرجا هستند، اما این تضمین کننده پایدار بودن جداره گود برای همیشه نیست.

در زمینه سازه‌های مناطق شهری، این متد مدرن جهت مقاوم‌سازی و حفاظت از گودها و ساختمان‌های نزدیک آن، ایستگاه‌های زیرزمینی مترو و حتی در پایدارسازی کوله‌های مجاور پل‌ها در زمین‌های سست و ریزشی استفاده می‌شود.

در عملیات گودبرداری، عموماً سیستم نیلینگ نیازمند تجهیزات، امکانات و مصالح کمتری نسبت به روش انکراژ است. این ویژگی باعث می‌شود که این سیستم به‌عنوان یک روش باصرفه اقتصادی بالا شناخته شود.

کاربرد گسترده این تکنیک در زمینه‌های متنوع، نشانگر اهمیت و تأثیربخشی آن در حفظ پایداری و امنیت سازه‌ها در شرایط مختلف عملیاتی است.

بعد از تزریق دوغاب و نصب زهکش‌ها در این مرحله یک روکش موقت شامل نصب شاتکریت، مهره شش‌گوش، پلیت باربر و واشر اجرا می‌شود.

سنگ‌های هوازده ممکن است مصالح مناسبی با دیوارهای نیلینگ باشند، به شرط اینکه سطوح ضعیف در راستاهای نامناسب مثلا صفحات ضعیفی که تا درون گود ادامه دارند، وجود نداشته یا بسیار کم باشند.

برخی از مواقع، به علت ریزشی بودن دیوار گود و ایجاد لرزش‌های ناشی از حفاری چال‌ها ممکن است دیواره گود در عمق‌های محدود و کم نیز دچار ریزش‌های موضعی شوند.

پیش از شرح مراحل اجرای نیلینگ ابتدا باید با اجزای این سیستم آشنا شوید. به طور کلی، بخش‌های مختلف و اجزا نیلینگ عبارت‌اند از:

برترین ??? ??? مرجع آموزش ساختمان سازی و دفترفنی کشور زیر نظر مهندس علی چمن لاله

این دستگاه امکان کاشت سریع میخ‌ها را فراهم می‌کند و باعث افزایش دقت و ایمنی در حین انجام عملیات می‌شود.

همچنین، برخی از عوامل مانند بریدگی و جابه‌جایی درزه‌ها، فشارهای هیدرواستاتیکی جانبی و نیروهای تراوشی می‌توانند موجب از دست رفتن سریع پایداری بلوک‌های گفته شده، شوند.

این روش دائمی نبوده و در گذر زمان آب‌های سطحی به آن نفوذ می ‌کنند.

نیلینگ یا میخ‌کوبی، یکی از روش‌هایی است که در آن دیواره‌های سطوح شیب‌دار و گودبرداری شده، به وسیله نیل‌‌ها یا همان میلگرد‌های فولادی به اصطلاح مسلح می‌شوند. در این روش نیل‌ها در فاصله‌های نزدیک بهم درون گمانه‌ها قرار می‌گیرند و سپس به وسیله دوغاب سیمان، داخل آن‌ها پر می‌شود تا هم از خوردگی میلگرد‌ها جلوگیری شود و هم انتقال نیرو بین خاک و میلگرد بهتر انجام شود.

در این گونه خاک‌ها، برای پایدارسازی خاک نیاز به انجام زهکشی به گونه‌ای کامل و اساسی است. علاوه بر آن، مقادیر زیاد آب زیرزمینی موجب آن می‌شود که چاهک‌ها به سادگی فرو بریزند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *